Ambasadorii Burticilor

Ana Ioaneș

IMG_4894 (1)

Burtici Fericite este proiect de suflet. Mi-am propus să contribui la fericirea și bunăstarea cât mai multor familii.

Cursurile și evenimentele pe care le organizăm au rolul de a încuraja viitorii părinţii, de a-i ghida spre o familie cât mai fericită şi unită.

Încercaţi să primiţi noul membru al familiei ca o binecuvântare şi atunci familia este una fericită, iar pentru orice suport Burticile fericite vor fi alături de fiecare dintre voi.

 

 

 

 

 

Bianca Chețan – Coordonator cursuri

bianca

Bianca Chețan este medic, educator prenatal certificat Lamaze, consilier in alaptare, formator acreditat ANC și mămica Gretei (3 ani).

Este o persoană sociabilă și foarte aproape de pacient mereu, astfel încât rolul de educator prenatal i se potrivește ca o mănușă, ea dorindu-și foarte mult să fie aproape de mămicile care au nevoie de sprijin, încercând să răspundă tuturor întrebărilor despre: ”Cezariană sau naștere natural? Cum e cu travaliul? Ce procedure medicale voi urma la naștere? Oare voi avea suficient lapte să-mi alăptez copilul?”

” Îmi place foarte mult ceea ce fac și de aceea vreau ca toate viitoarele mămici să se bucure cu adevărat de ceea ce înseamnă experiența nașterii și să fie cât mai bine informate despre importanta alăptării, etapele procesului, rolul mamei și să trăiască cu adevărat aceast moment magic din viața fiecăreia.
La finalul acestui curs, prin informațiile și sfaturile practice actuale, complete și documentate, fiecare viitoare mămică dobândește încrederea și optimismul de care are nevoie pentru a vedea nașterea normală, naturală și sănătoasă, pentru a lua deciziile corecte pentru ea și corpul ei.”

 

 

 Simona Mihăilă Părăuan – Coordonator evenimente

received_1359109384150651

Din 2016 este mamica unei fetițe vesele. Simona este farmacist specializat în Farmacie Clinică din 2014, iar din anul 2010 este posesoarea unei licențe în management la FESGA. În anul 2009 a finalizat masteratul în Toxicologia medicamentului și a devenit cadru didactic asociat la catedra de Dermatofarmacie. Homeopatie si medicamente veterinare la Facultatea de Farmacie UMF Cluj. Profesează cu drag în farmacia publică din anul 2005 încoace.

 

 

 

Ana Bortis – Instructor Parenting

AnaAna este coach și trainer cu 11 ani de experiență, timp în care a lucrat cu grupe de participanți extrem de diverse, atât pe plan national cât și international. A lucrat ani buni cu manageri din IT, manageri din companii de producție, cu precădere domeniul Automotive. A lucrat de asemenea cu studenți și cu antreprenori. Zona de expertiză include: Leadership, Management eficient, Managementul Timpului, Managementul performanței, Luarea deciziilor și rezolvarea de probleme, Customer Orientation, Coaching, Train the Trainers, Negocierea în Organizații, Improvizația și Limbajul Non-verbal.
În prezent este și mămică de Filip (1 an și 2 luni), fapt pentru care în ultimii doi ani și-a îndreptat atenția spre specializarea în domeniul creșterii copiilor armonios și sănătos. A participat în octombrie 2015 la un curs de acreditare Circle of Security și a devenit pasionată de teoria atașamentului. A decis așadar să îmbine abilitățile și cunoștințele sale acumulate în 11 ani de training cu pasiunea și cunoștințele din domeniul parentingului. Rezultatul constă într-o serie de workshopuri inedite și utile pentru părinți. Printre acestea se numără Gestionarea timpului în familie, Luarea deciziilor în familie sau Un model de leadership pentru copilul meu.
Ana crede cu putere că fiecare om are propriul lui set unic de trăsături și competențe care fie îl încurcă fie îl ajută să reușească. Așadar nu există rețete universale iar pentru un trainer este esențial să vadă omul în unicitatea lui și să pornească de acolo dezvoltarea lui. Are tot timpul cu ea o carte, ciocolată neagră și o vorbă bună.
Mai mult: http://dragaemma.ro/

 

Laura Crisan : Medic stomatolog si psiholog

 

Dr. Ramona Colț

Ce se întâmplă cu viața mea sexuală după naștere?

Sarcina și nașterea reprezintă evenimente majore în viața unei femei, au loc foarte multe transformări și pare că nimic nu mai e ca înainte. Pot să mă bucur de o viață sexuală activă? Pot să fiu și mamă și soție în același timp? Încercăm să răspundem la aceste întrebări în cadrul cursului ”Ce se întâmplă cu viața mea sexuală după naștere?”.

Translate »