Curs Lamaze Comasat

Dragi viitori părinți, urmează să treceti printr-o perioadă cu multe schimbări iar cel mai important moment, nașterea, vine la pachet cu numeroase întrebări, emoții și frici.

Cursul Lamaze pentru viitoare mămici are rolul de a vă răspunde la câteva dintre cele mai întâlnite întrebări când vine vorba despre:

  • Oare cum va fi travaliul? Cum recunosc contracțiile și când trebuie să mă prezint la medic?
  • Nașterea naturală sau prin cezariană?
  • Ce medicație voi primi la spital și care sunt etapele medicale prin care voi trece?
  • Cum îmi dau seama de schimbările care se produc?

Pe lângă tehnicile de respirație Lamaze, Bianca Chețan, medic și educator prenatal Lamaze, vă va răspunde la întrebarile referitoare la anatomia și fiziologia sarcinii,  a nașterii normale, travaliu și procedurile medicale standard care se aplică în maternități, rolul medicilor, personalului medical, al moașei, asistentei, doula, complicațiile care pot apărea, cezariana, perioada post-partum,  drepturile mamei, alăptare, aspectul normal al bebelușului , importanța rămânerii bebelușului cu mama, îngrijirea și siguranța nou-născutului .

Cursul vă oferă informații medicale reale despre nașterea naturală, iar prin învățarea unor metode de diminuarea a durerii în timpul travaliului va crește gradul de încredere al gravidei și va face din experiența nașterii o amintire plăcută, de bucurie și satisfacție.

Cui se adresează?

Cursul Lamaze este creat special pentru viitoarele mămici cu sarcina cuprinsă între săptămânile 22-34 . La finalul cursului puteți obține certificatul de puericultură (obținând 10 zile de concediu) pentru tătici.

 

Vezi când va avea loc următorul curs

 

 

Translate »