O masă caldă pentru ei!

CE NE PROPUNEM:

Scopul proiectului este de a contribui la creşterea nivelului de trai în rândul grupurilor sociale de copii din centre de zi, copii provenind din familii monoparentale sau abandonaţi.
Ne dorim să putem asigura o masă caldă o dată pe lună, sau cu diverse ocazii festive: 1 iunie, 15.08, 06.12.2017, unui număr cât mai mare copii, încadraţi în urma unei anchete ca şi cazuri sociale, în cadrul Direcţiilor de Asistenţă Socială locală, Primăriilor sau a altor ONG-uri cu care vom colabora.
CUM DESFĂŞOARĂ PROIECTUL:
• În funcţie de bugetul pe care reuşim să îl avem se va hotară dacă putem susține lunar acest poriect sau dacă va fi susşinut doar cu ocayii speciale, ca date calendaristice. Mesele vor fi gătite de volunari ai ONG impreună cu diverşi invitaţi, într- o locaţie agreată în prealabil, vor fi coordonaţi de un manager de proiect din partea ONG-ului “Învaţă să dăruieşti. Alături de echipa de voluntari se va regăsi de fiecare data o persoană specializată pe partea culinară, astfel încât procesul să fie supragheat corespunzător.
• Se pot face donaţii în ron in contul: RO97BTRLRONCRT0251283201(RON), sau în produse însoțite de certificate de calitate. Masa va fi servită în caserole, copii ajungând cu un mijloc de transport comun la locul destinat servirii mesei, sau, de comun acord cu centrul, hrana va fi distribuita la locaţia unde sunt copii.
CINE SUNT BENEFICIARII?
Dacă timp de mai bine de un an acest proiect s+a adresat celor 12 vârstnici alături de care am încercat să fim în fiecare marţi, în acest an mai exact încă din luna decembrie a anului 2016, am ales sa fim alaturi de copii din centre de zi. Am început proiectul cu Centru de Zi Acoperământul Maicii Domunlui, unde, cu ocazia venirii lui Moş Nicolae, 10 copilaşi şi aparţinatorii lor, au beneficiat de o masa caldă oferită în stil catering. Vom continua acest proiect, încercând să mărim grupul ţintă, ales tot din rândul copiilor din centre de zi, ajungând până la final de an la un număr de 50 de copii.

UNDE SE DESFĂŞOARĂ?
Momentan în judeţul Cluj, însă ne dorim să il extindem şi in judeţul Sibiu, în funcţie de resursele care le vom avea.

Translate »